En hyllning till alla blyga killar!

Japp Japp! Ni inbillar er inte. Det är en hyllning till alla blyga killar. :-) ! ! ! ! !

Hittade en låt som lät ganska bra. Låten heter Shy Boy och artisten är Jordin Sparks. Man ska ju ha en en länk också. Hmm...  Men innan länken kommer upp. Texten är inte min. Tillhör låtskrivaren och artisten.

Här kommer länken!
Jordin Sparks - Shy Boy

Shy Boy

Oh, Oh, Oh, Oh, Oh 

Oh, Oh, Oh, Oh, Oh

Are you a shy boy?
(Shy boy, Shy boy, Shy boy, Shy boy, Shy boy)

We're in the door
I get a smile from a fly boy
He's seen me before
And makes his move like a fly boy (Boy, Boy)
I'm sick and tired of them fly boys
It's bye-bye boy

I'm in the lounge
I get a wink from a bad boy
He comes around
All puffed up like a bad boy (Boy, Boy)
I'm sick and tired of them bad boys

'Cause I've got my eye on this other guy
Back in a booth with his boys he's all mellowed out
And tonight
I don't mind me a shy boy
So I got to know
Are you a shy boy? (Shy boy, Shy boy)

I'm by the stage
I get a look from a rock boy
He got the shades on indoors like a rock boy (Boy, Boy)
I'm sick and tired of them rock boys
It's bye-bye boy

Out on the floor
I get the moves from a home boy
Trying to score
His body rocks like a home boy (Boy, Boy)
I'm sick and tired of them home boys

'Cause I've got my eye on this other guy
Back in a booth with his boys he's all mellowed out
And tonight
I don't mind me a shy boy
So I got to know
Are you a shy boy? (Shy boy, Shy boy)

Freak boy
Fresh boy
Slick boy
You're messing with a tomboy
Might just knock you out like a school boy
Rude boy
Playboy
Cowboy
I've heard it all before boy
I'm going out to get me a shy boy (Shy boy, Shy boy, Shy boy)


'Cause I've got my eye on this other guy
Back in a booth with his boys he's all mellowed out
And tonight
I don't mind me a shy boy
So I got to know

'Cause I've got my eye on this other guy
Back in a booth with his boys he's all mellowed out
And tonight
I don't mind me a shy boy
So I got to know
Are you a shy boy?

Shy boy...

Shy boy...

Shy boy...

Shy boy
_______________________________________________________________________________________________
Hoppas ni gillade texten i alla fall. Alla blyga killar som blivit hyllade:-D

(Just det tacka mig!!!! För jag skrev låten) (NOT)

Rubirk? Vad är det?

Rubrik. I detta inlägg finns det inte det i alla fall. Och om man frågar varför? Så kan jag inte bestämma mig. Och om ni frågar varför denna rubirk? Varför inte? Så! Från ett ämne till ett annat.

Vardagliga händelser:
Är förnärvarande i Göteborg och tillbringar mitt sportlov med att göra ingenting. Kristinehamn har tydligen vecka nio. Lite ovanligt för min del eftersom jag tillbringat vecka sju de senaste 12-13 åren. Inget händer hämma. Sitter och degar framför datorn. tar det lugnt. Men inte länge till. Jag var nämligen så duktig att lämna in min datorn koll. Har fått en massa blue screens. Måste få den kollad. Men hissen gick inte ända upp för mig den här gången. Jag ska ha tenta nästa fredag och ajg behöver saken för att kunna göra den. Vad som är ännu bättre (inte) är att jag bokat min biljett så pass sent att jag inte kan få tag i datorn under torsdagen och under fredagen är det för tidigt för mig att få tag på den, för vi ska fara ungefär vid sjutiden på fredag. Så en massa följder måste jag fixa till:

1  Ringa tekniken i skolan för att be honom bli klar innan fredag och helst innan eftermiddagen.
2  Ringa till elevhemmet och be på mina bara knän att någon hämtar datorn under torsdagen så att jag kan använda den på fredag.
3  Gottgöra dem på något sätt...

Jaha. Nu är den hemligeheten ute i världen. Nu återstår bara handlingarna kvar!!! :-D

Lisas egna tankar: (Hoppa över om det är ointressant)
Next topic! Vänta ska kolla vad som finns... Hmm...Inget, inget, inget, inget, Kina, Inget, Kina, Inget, Mat, Inget, Läxor...

Det är inget kul att inte prata om något eller att prata om tinget inget. Mat orkar jag inte prata om. Åt just. Läxor? För tråkigt. Kina? Det enda som återstår. Det enda roliga

OKEJ!!! KOM TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NI SOM LÄSER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Next topic: KINA!!!!
Jag och familjen ska åka till Kina i sommar! Vi blir borta en månad. Avresa på min födelsedag och hemresa när mamma fyller år. Pappa fyller år när vi är där!!!! SÅ EN TRIPPEL FÖDELSEDAG!!!!!!!!! Inte bara det!!! Vi kanske ska till Taiwan!!! Innan dess har vi nog besökt Hongkong, Peking och Shanghai!!! Ska bli skitkul!!! Länge har jag väntat på att få resa dit. Nu i sommar får jag äntligen resa dit!!!!!

Okej läxor.
Allt är inte idylliskt här, så måste dra in lite tenta och läxor. Vi har tenta under lovet och under påsklovet nästa gång. Det suger rent ut sagt. Men som läraren sade: "Vi på universitetet har inte lov." (Glädjedödare) Aja. Men bara för att han är en glädjedödare betyder det inte att han är en dålig föroläsare. Han har blivit en hjärnskrynklare också. Inte nog med det han ger oss böcker som vi ska läsa. Det är inget dåligt. Bara hjärnskrynklande. Läs boken världsbilder så vet ni vad jag menar. Intressant är det i alla fall. Det är nästan ett under att man får ihop sina egna åsikter efter alla perspektiv som slåss om hjärnans uppmärksamhet. Följden blev att jag inte blev färdig med min uppsats, så jag måste sitta hemma under sportlovet och göra den färdig. Jättekul!!! (inte) Tja. Jag kan ta det för sportlov för hjärnan. HAHAHAHAHA!!!!

Så diskutera konseptet Inget eller lämna inget bakom er. :-)


Allt möjligt skit jag kan komma på att skriva.

Ja egentligen vet jag inte vad jag ska skriva om. Det var förra veckan som jag gjorde ett inlägg och jag har inte haft mycket att tänka på som jag skulle kunna tänka mig att skriva om. Eller jo. Det kanske jag hade. Det blev bara inte av. I alla fall. Den senaste veckan har jag ägnat mig åt att göra läxan, vardagliga saker. tagit lugnt i helgen för en gångs skull. Jag har kollat på tv och lyssnat på radio. Det är faktiskt ganska intressanta program. Som t.ex. Upppdrag granskning.

I förra veckans program var det en som hade någon neurologisk sjukdom. Symtomerna var typ massor med ryckningar. Man går och slår påväggar och lite andra saker... Det låter konstigt. Om det är någon som har sådantt, och läser mitt inlägg, ta inte illa upp. I alla fall denna människa, kom inte ihåg vad han hette, hade så våldsammaa ryckningar att han inte kunde klä på sig och av sig själv, duscha själv . Vardagliga saker kunda han helt enkelt inte klara av ensam. Han fick alltid hjälp av omgivningen. En dag fick han veta att man kunde göra en operation och få bort den sjukddomen han hade. Han gick till försäkringskassan och fick ett löfte på att försäkringskassan skulle betala hela operationen. Operationen kostade jätte mycket och dessutom gjordes den inte i Sverige. Han fick resa till Turkiet och göra den. Men väl i Turkiet, uppstod förståss fler problem. Han fick vänta där i några veckor.Till sist gick ansökan ompengar ut och han fick betala hela operationen själv. 300.000 kostade operationen.  Det visade sig att Sverige bara behövde ringa ett samtal till TTurkiet och berättaa situationen. Till sist betalade försäkringskassan i alla fall.

Ganska intressanta grejer som sagt.Radion är ganska bra den med. Diskusioner om nedladdning och andra grejer förs. Om det är olagligt att ladda ned och sådant.... Jag tar inte ställning till det..orkar inte. Måste göra min läxa nu..


Senaste dagarna.

Jaha. I helgen reste jag hem till Göteborg. Och även om Rean är snart över finns det ju lite grejer att titta på. Skor till exempel. Jag är beroende av nya skor. Vill ha ett par nya som håller mer än ett år. Och lite variasion skadar inte heller. Men icke då. Hela helgen ägnade jag mig åt att kolla på skor. och lite andra grejer. Jag säger det. Små personer har väldigt mycket fritt val, eftersom urvalet och antalet exemplar är mycket mer för de som är smala. I alla fall. Antingen var skorna för små eller så var det för stora. Ett par skor blev det däremot, men det var ett par sommarskor, dock väldigt sköna, men inte sådana skor som ska passa till vintern. så  jag får väl vara nöjd med dem.

Jag åkte ju inte bara hem för att shoppa. Jag hade en läkarundersökning också. Jag skulle in på ett sömn labb på söndag kväll. Där skulle massa elektroder kopplas in i mig. Det var inte skönt. Till sist var man så bunden av att man inte kunde röra sig hur man ville. för ska man sträcka på handen tog det stopp halvvägs och ska man lägga handen på magen träffar man på en massa sladdar. Den ända sladden jag tyckte om var sladden till mp3 och mina öron. Allt annat var inte skönt.  Jag var klar vid 10 tiden nästa dag. och redå att åka hem till huset.

Att åka hem till Kristinehamn var då inte kul. Resan tog ungefär 5 timmar, med 40 minuters margenal. eller kanske ännu mer. Jo mer var det nog. Tåget kom försent. Igen.  Men det är ju typiskt SJ! Att de lyckas. Det förvånar mig nästan att de inte konkat under dessa dåliga tider. Vad som gör det ännu irriterande är att jag kanske inte får tillbaka mina pengar. SJ har någon slags ersättning ifall man kommer försent efter en timme. Men grejen är att jag kanske kom precis på eller kanske till och med lite innan. Surt är det i alla fall. Under tiden SJ  var sen stosade jag omkring och frös eftersom sationen var fullpackad med folk och inga sittplatser kvar. TIllsist orkade jag inte med skiten längre och gick in till pressbyrån och köpte mig ett soduku block och underhöll mig med det istället, tills tåget kom.

Tråkigt blir det också nu till helgen. Kil får inte åka till Malmö Open för att det tydligen var internationella lag före. Men var det verkligen det? Vem vet. Kanske det var för många svenska lag redan. Vore kul om man kunde åka med. Jag hade inget emot att spela lite. Men va fan. Det kommer väl mer turneringar. Var bara lite synd att man inte kunde spela i år, eftersom jag ändå inte skulle åka skidor.

Läxor väntar, rummet ska städas smutsiga kläder ska tvättas och mat ska lagas så det får vara för den här gången.
/ Lisa

TV program: Sveriges sämsta bilförare.

Jaha. Nu sitter jag framför tv:n och tittar på egentligen ett meningslöst program, nämligen Sveriges sämsta bilförare. Men om man ser från det andra hållet, är det ganska kul. Hur korkat det kan bli på vägen. Ambulanser och brandbilar som susar omkring medans föraren gör en massa farliga och ofarliga misstag. Jag skulle i alla fall inte åka med de förarna. Nog för att man vart med om några händelser, men de som kör på Tv programmet är ändå för lyckat för att ha ett körkot i handen. Hur de lyckas få ett körkort är ännu större fråga som jag inte kan föreställa mig om. Men jaja. Något sätt lyckades de få den. Ja. Man kan lugnt säga att man får en massa tips som man inte ska göra för de som ska ta körkort. Eller så får man en massa skräckupplevelser så att man inte vågar köra bil. I vilket fall. Väldigt roligt när man ser alla reaktioner på deras färder. Skrik och uppspärrade ögon, inklusive den förundran över hur folk i programmet lyckas få ett körkort.


(Övrigt)
Jaha. Utöver detta tv program sitter man då och håller på med sin uppsats angående frågan om vem man är. Och man ska inte skriva man. Det blir ju för tråkigt i uppsatsen,, så större delen av uppsatsen får man då redigera.

Spelade lite goalball också. Det är tråkigt att resan ska kosta så mycket. 100 spänn tur och retur. Och ska man köpa kort för värmland kostar det 720 spänn. Man blir ju rånad när man är en fattig student!!! Så mycket åker inte jag! Det finns inget mellan ting heller. Antingen biljett för biljett eller ett jävla dyrt kort. I och för ig, kan man göra massor med det kortet.
Men vad gör man i resten av värmland?

 morgon åker jag hem igen. Var hemma i helgen i Göteborg och spelade lite goalball. Men goalball blir det inte ihelgen. Det blir en läkar underundersökning och kanske lite fritid.. Men kul blir det inte. Gillar inte sjukhusundersökningar, gillar inte sjukhus överhuvudtaget. Men undersökningen måsta görassm och så får det väl bli.

(Sveriges sämsta bilförare)
Jaha lite tv program igen. De ska tydligen hantera en GPS.  Snacka om att de är helt förvirrade. Men jaja. Jag är ingen bilförare och det är de. Så jag ska nog inte säga så mycket. Men att hantera en GPS är väl inte så svårt. Eller? Fast att köra bil kan ju ge panikkänslor för vissa folkJaja. Tillbaka till min uppsats, så jag blir färdig någon gång.

RSS 2.0