'Jag hatar Virus på min dator.

Oj oj oj!!!! Jag har sannerligen skitit i bloggen ett bra tag. Men nu är man tillbaka och förmodligen kommer ingen att titta på vad jag har att säga eller skriva. Men så är det också förstålig, jag har ju inte skrivit något på 10 månader. eller något sådant. Men vad är det för kul att höra mig prata om att jag inte skrivit något. Nu loggar man in och allt jag skriver om är att jag inte skrivit något på hundra år. Jaja. Till dagens ämne då: Datavirus.

Jag hatar verkligen virus. Det är verkligen jobbig, för allt den gör är att bara förstöra. Själv kan man inget göra för så dålig är jag på teknik att jag inte vet vad jag ska göra, för jag har inte lärt mig något bra antivirusprogram eller om några andra virus. Den enda jag kan är en Trojan och den är inte bra vet jag. Men hur man tar bort vet jag inte.

Min dator har drabbats av virus tror jag. Varje gång man går ut på internet kommer det in massa Virus eller spyware. Det är verkligen irriterande. Det är lätt att tro att det kan vara pop-up fönster, men så är inte fallet. Jag gick in på CSN:s hemsida och rätt som det är kommer det fram något virus eller spyware. Det enda tillfälliga sättet jag hittat är att inte gå in på internet, men det är näst intill omöjligt. Man vill ju ha tillgång till sin mail och facebook utan att datorn kolapsar. Som tur har jag då en bärbar dator från syncentralen den med och jag kan sitta vid soffan och blogga.

Om det äns är någon som kollar på det här inlägget, vorde det jätte schyst att meddela vad man kan göra. Antivirusprogram vore också välkommet. Något som är bra för mina hjälpmedel, så inte datorn kollapsar p.g.a. det istället.

Oj vad tiden gick snabbt. Snart ska jag åg och träna boxning och innan dess ska jag käka lite så jag orkar med hela kvällen. Desto mindre kul blir det på kvällen. Då måste man ta itu med sina hemuppgifter. Engelskan är kul, men när det går nedåt går det nedåt, med andra ord tråkigt. Aja. Hoppas det här är läsligt och om det inte är det, ja så får jag väl skriva bättre nästa gång.

Ha det gött så länge!!!!

RSS 2.0