Schampo för fet hår!

Nu när vi är inne på FET kan vi lika gärna ta upp schampo också.

Var enda buik man går på, var enda super market, finns inte många schampon som är för fet hår. Man kan se hur många glissschampon som helst och inga av dem är för fet hår. Det samma gäller många andra schampon. Var enda flaska man plockar upp för att titta närmare på är för torr, torr, torr, torr, normal, torr, normal, normal och den sista är fet. SÅ MYCKET ATT VÄLJA PÅ.

Det är inte kul när man ska tvätta håret efter 1,5 dagar. Det blir 4-5 gånger i veckan! Det är inte heller kul när håret hänger i stripor ner för ansiktet ofräshd och klumpigt. Det värsta är när man ska dra en hand genom håret och ett antal fettklumpar fastnar under naglarna. Det är då man inser att det är dags att tvätta håret igen, när inte ens två dagar gått.  Så det skulle vara kul att spendera sina pengar på billigare schampo än apotekets. Jag menar inget illa med apotekets produkter, men fattiga studenter har inte råd med specialprodukte, inte jag i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Johan

Ijuu,det är inget vidare med fett hår alltså, men jag tvättar håret varje dag.. kanske inte så bra, men rent blir det i alla fall =)

2008-10-26 @ 23:39:33
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0